Logicworks spouští na tuzemském trhu unikátní službu Logicworks Experience Center, která přináší firemním zákazníkům interaktivní zážitek z Apple produktů a řešení třetích stran ve firemním prostředí a demonstruje reálné scénáře digitální transformace.

Experience Center

Logicworks Experience Center nabízí jak současným, tak budoucím firemním zákazníkům možnost prožít transformační příběhy skrze špičkové Apple produkty a doplňující technologie třetích stran. Ty vcelku tvoří komplexní řešení pro hladké nasazení a správu Apple zařízení ve firemním prostředí, integraci s podnikovou infrastrukturou a jejich pokročilé zabezpečení s ohledem na maximální komfort a ničím nerušenou produktivitu uživatelů.

Jednotlivé zážitky zpracovávají konkrétní témata z pohledu jednotlivých rolí ve firmě a jejich potřeb v oblasti technologií a kladou velký důraz na živou ukázku vybraných technologií. Jde tak o odlišný přístup oproti statickým prezentacím a teoretickému popisu možností. Účastníci mohou zažít představená řešení v praxi a nechat se jimi inspirovat.

Zážitky na specifické téma

První ze zážitků s názvem Employee Success je určený pro HR tým a zaměřuje se na přínosy z hlediska získávání talentů, spokojenosti zaměstnanců a jejich retence. Dále představí program Mac as a Choice, s kterým lze docílit snížení celkového ekonomického dopadu používání koncových zařízení ve firmě. Vše je doplněno živou ukázkou zero-touch deploymentu Apple zařízení při onboardingu nových zaměstananců včetně interaktivního průvodce, samoobslužných funkcí a uvítacího balíčku.

Zážitek s názvem Apple @ Scale je pak určen pro tým IT správy a představuje formou živých ukázek různé scénáře nasazení zařízení iPhone, iPad a Mac ve firemním prostředí a následnou správu. Zaměřuje se mimo jiné na automatizaci těchto procesů a hladkou integraci do existující zabezpečené podnikové sítě, synchronizaci účtů s poskytovatelem identity a rozšířením Single Sign-On.

Zážitek Kybernetická bezpečnost je pak kromě IT týmu určen především InfoSec oddělení a představuje pokročilé možnosti dodatečného zabezpečení Apple platformy. Pro macOS bude předvedena ukázka řešení Endpoint Security & Response (EDR) a pro všechny Apple platformy také ochrana před internetovými hrozbami jako je phishing a filtrování webového obsahu.

Pod názvem Digitální transformace se připravuje zážitek určený pro management a decision makery, který představí různé scénáře využití Apple zařízení jež transformují procesy a inovují uživatelský zážitek nejen zaměstnanců firmy, ale i jejích klientů.

 

Zaujalo vás některé ze zmíněných témat? Pro více informací a rezervaci svého zážitku navštivte stránku https://www.logicworks.cz/experience-center.